Bemutatkozás

A legjobb úton a célfelé...

GYORS, MEGBÍZHATÓ, PONTOS

Többek között ez a három szó jellemzi szolgálatásunkat. Ha azt szeretné, hogy csomagja gyorsan, biztosan célba érjen, válassza a két évtizedes tapasztalattal rendelkező Móra Trans Kft-t. A nemzetközi expressz fuvaros szállítmányozásban cégünk a legjobb hazai cégek közé tartozik.

Társaságunk Európa vezető nemzetközi expressz szállítóival dolgozik együtt, de ezen kívül több mint száz kisebb-nagyobb hazai cég veszi igénybe szolgáltatásunkat. Számunka minden ügyfelünk fontos. Bizalmukat meghálálva mindig a lehető legmagasabb színvonalon teljesítjük megbízásaikat.

Nemzetközi partnereink megbízásából főként Németország, Svájc és Románia az úti cél, de vállalunk fuvarokat Olaszország, Ausztria, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Franciaország, Csehország, Szlovákia és Lengyelország területére és területéről is. Leggyakrabban elektronikai és autó alkatrészeket szállítunk, de 1200 kg-ig egyéb megbízásokat is teljesítünk.

A MÓRA TRANS KFT.

Alapok

A céget id. Móra Imre alapította 1997-ben.  Az első években még nem az expressz fuvarozás volt a cég fő tevékenysége, de már akkor is nyilvánvaló volt, hogy jó irányba halad a vállalkozás. Ekkor még egy kamionnal és két 7,5 tonna teherbírású járművel teljesítettük a megbízásokat. Kezdetektől fontosnak tartottuk, hogy ügyfeleinknek a legoptimálisabb megoldást kínáljuk és a legjobb minőségben teljesítsük megbízásaikat.

1997
2004

Váltás

2004-ben az Uniós csatlakozással egy időben, a vámhatárok megszűnése után a cég profilt váltott, gépparkot cserélt és a nemzetközi, furgonos expressz fuvarozás lett a fő tevékenysége. A profilváltáshoz nagyban hozzájárult ifj. Móra Imre, aki ugyanebben az évben végzett az egyetemen közlekedésmérnökként. Az alapító édesapa tapasztalata, és fiának új cégvezető elméleti tudása ötvöződött az új cégben.

Fejlődés

Mindezeknek köszönhetően egy olyan nemzetközi fuvarozó, szállítmányozó cég született, mely a legkisebb megbízóktól a legnagyobbakig, minden ügyfelét a legmagasabb színvonalon szolgálja ki.