Nyomkövetés

Mindig tudja, merre visz az út...

LOGISZTIKA, KÖVETÉS, BIZTONSÁG

LOGISZTIKA
Hogy megrendelőink elégedettek legyen szolgáltatásunkkal, sok dolognak kell a lehető legmagasabb színvonalon megvalósulnia. Szükség van tervezésre, szervezésre, kiváló minőségű és megbízható járművekre, jól képzett gépjárművezetőkre.

KÖVETÉS
Partnereinknek lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a szállítás során a csomag útja teljes mértékben követhető legyen. Logisztikai központunknak és a megrendelőinknek az áruátvétellel, indulással, érkezéssel kapcsolatos alapinformációk lekérdezésén túl lehetőségük van arra, hogy nyomon kövessék, merre jár az adott gépjármű, amely a csomagjukat szállítja.

BIZTONSÁG
Partnereink megfelelő internetes kapcsolat segítségével otthonról is nyomon követhetik, hogy pontosan merre jár a csomagjuk. Ehhez a műholdas nyomkövetéshez cégünk a piacvezető Webeye rendszert alkalmazza. A 0-24 órás felügyeleti rendszer tovább fokozza ezt a biztonságot és az információáramlást.

A LEGPROFIBB RENDSZER

Pontos adatok

A Webeye flottakövető rendszer segítségével nem csak mi, hanem megrendelőink is ellenőrizhetik az adott jármű mozgását. A járműkövető eszköz könnyen beépíthető, kis méretű készülék. Fő elemei: GPS (helymeghatározás); modultelefon GSM/GPRS (kommunikáció a jármű és a központ között; PCB (vezérlő egység). A Webeye működése során összegyűjti, tárolja és feldolgozza a járműegységekben rögzített adatokat. Az eredményeket az interneten keresztül eljuttatja a felhasználóhoz.

Valós idő

A rendszer rendelkezik egy valós idejű (real-time) követő programmodullal, amely lehetővé teszi a szállítmányok útvonalának, kézbesítésének nyomon követését. A rendszer precízen mutatja a jármű pontos pozícióját, állapotát, mozgási irányát és sebességét.

Optimális költségek

A Webeye rendszer kettős segítséget nyújt. Partnereink teljes mértékben ellenőrizni tudják tevékenységünket, mi pedig optimalizálni tudjuk azt, reálissá téve ezáltal a szállítás költségeit, és a szolgáltatás díját is.